Een nieuw (gerecycled) avontuur

Een nieuw ( gerecycled) avontuur, want niet helemaal nieuw natuurlijk. Na het sluiten van de winkel, een heerlijk zwangerschapsverlof + mooiste kind van de wereld, ben ik weer begonnen met mijn andere kind: Studio April.

Wat je van mij kunt verwachten; Tasreparaties, ontwerp van eigen collecties circulaire tassen & workshops gerecycled tas maken (groep + privé).
3 dagen per week ben ik aanwezig, ma/wo/zaterdag. Plus voor de workshops, hierover vertel ik later meer.
Op zaterdagen tussen 11-16u kan je een afspraak inplannen voor het inbrengen of ophalen van je tasreparatie. Dit kan via de website bij reparaties of app mij op 0620690700

Ik heb een atelier in een prachtig historisch pand ”Diemensie” in het Zeeheldenkwartier, om de hoek bij de Zoutmanstraat ( mijn oude locatie)

Zo leuk om weer mijn klanten te zien en te spreken, ik heb jullie gemist! Ik heb zin om weer workshops te geven, mensen blij te maken met een reparatie en mooie ( custom) ontwerpen van het mooiste gerecycled leer te verkopen.

Wat kan ik voor jou doen?

#studioapril #circulairbag #recycledleatherbag #dutchdesign #denhaagshopping #zeeheldenkwartierdenhaag
#tasreparatie #ambacht #vakmanschap #bagrepair #tasonderhoud #denhaagfashion

Previous Post
Tasreparaties
Next Post
Circulair zijn is hot
× Need help?