Tasreparaties

Tasreparaties.
Sinds 2015 repareer ik met veel liefde tassen. Van Louis Vuitton, Chanel, Dior, Micheal Kors tot een vintage vondst van 2,-.
Niks is te gek, elke tas is anders en heeft TLC nodig. (Tender, Love & Care)
Ik vind het een kick geven om iets zo te repareren dat de klant zegt: ”Maar ik zie het helemaal niet”. Het is vaak een uitdaging omdat je van achter naar voren moet werken. Dat betekent dat je een tas op zo’n manier uit elkaar moet halen of moet verven zonder het totale plaatje aan te tasten.

Het oplossen of bedenken vraagt van mij concentratie, creativiteit en punctualiteit. Met andere woorden; Ik mag lekker miereneuken op de cm2, iets waar ik heel blij van word. En ja soms ook gefrustreerd omdat een schroef al 20 jaar vast zit en niet lekker los wilt bijvoorbeeld.

Ik heb het vak mogen leren van mevrouw Priester aan de Zoutmanstraat, ze is mijn leermeester geweest voor 3 jaar. Alle fijne kneepjes en het ambacht heeft ze met veel geduld en liefde over gebracht. Én nog, we bellen regelmatig weer( mijn hulplijn) en krijg ik allerhande kennis waar ik nog niet aan had gedacht. Zo kan ik met veel vertrouwen en zekerheid zeggen dat ik toch wel een van de unieke reparateurs ben van tassen in en rond gemeente Den Haag.
Vele schoenmakers en oa. de Bijenkorf sturen hun klanten naar mij door, per post & mail ontvang ik verzoeken uit de rest van het land.

Wat kan ik voor jou doen?

#studioapril #circulairbag #recycledleatherbag #dutchdesign #denhaagshopping #zeeheldenkwartierdenhaag
#tasreparatie #ambacht #vakmanschap #bagrepair #tasonderhoud #denhaagfashion

Next Post
Een nieuw (gerecycled) avontuur
× Need help?